Webová stránka Hana and Hammond

S hrdosťou vám predstavujeme našu novú stránku, stránku nášho dua Hana and Hammond.

Po takmer roku tvrdej práce v skúšobni, ale aj doma za klavírom a písacím stolom, sa blíži deň nášho prvého verejného vystúpenia. Áno, v kuloároch sa spomína názov našej prvej akcie, aj jej dátum, ale zatiaľ je to celé iba v štádiu prípravy. Aj keď nerobíme komerčnú činnosť, je teda najvyšší čas pokúsiť sa o aspoň jednoduchú formu reklamy, alebo skôr o zhmotnenie snahy predstaviť sa vám skôr, než vôbec na pódiu vystúpime prvýkrát.

Na stránke budeme postupne zobrazovať fotky z jednotlivých koncertov, informácie o priebehu a zážitkoch na nich, ak tam bude čo písať, pribudne kalednár budúcich, či aj minulých podujatí, video záznamy, atď. Plány sú veľké….

Podľa záujmu a ohlasov publika nie je vylúčené, že stránku časom rozšírime aj o možnosť pridávania vašich komentárov a názorov. Zatiaľ je to ale predčasné.

Tešíme sa na chvíle, ktoré, ako veríme, spoločne strávime na našich budúcich koncertoch a vystúpeniach a taktiež dúfame, že naša činnosť nebude záležitosťou iba jednej sezóny. Chystáme sa ju zvládnuť finančne, aj pracovne a dáme všetko do toho, aby sme mohli poračovať aj v tej ďalšej. Či to presvedčivo zvládneme aj ako interpreti, to sa ale dozvieme až od vás 🙂

Tak sme teda tu, sme tu pre vás, s malou dušičkou a veľkými očakávaniami!

Hanka & Palo